Krijg factuur

Voor wie?

Wanneer je een uitbetaling ontvangt, kun je een factuur openen die je informeert over de kosten die zijn betaald voor het verwerken van de transactie.

Volg deze stappen om een factuur te openen op de portal Betalingen:

1. Navigeer naar Uitbetalingen.

2. Klik op het pictogram 'Factuur afdrukken' met een printer naast de status van de uitbetaling.

1. Download de factuur op je apparaat en open deze.

De factuur bevat de volgende velden:

• Periode: Het tijdsbestek voor de factuur (Altijd 1 dag).

• Omschrijving: Elementen zoals betalingskosten, verwerkingskosten, acquirerkosten, subtotaal, btw en totaal.

• Hoeveelheid: Specifieke kostenwaarden.

• Bedrag: Totale bedragen aan vergoedingen in euro (€).

Nu kun je de ontvangen factuur bekijken en gebruiken zoals jij dat wilt.

Last updated