Payment methodes

Voor wie?

✔️Payments Gebruikers

Als gebruiker van Betalingen kunt u verschillende betalingsmethoden aanvragen, zoals Visa, Mastercard, Maestro en andere binnen het portaal van unTill Payments.

In het gedeelte Betaalmethoden kunt u:

• Verschillende betaalmethoden in- en uitschakelen

• Eerder geactiveerde betaalmethoden controleren en hun status bekijken

Je kunt de gevraagde betalingsmethoden ook deactiveren als dat nodig is.

Volg deze stappen om betaalmethoden aan te vragen:

1. Navigeer naar Betalingsmethoden.

2. Klik op 'Betaalmethode aanvragen'.

Opmerking: je kunt pas een verzoek voor betaalmethoden indienen als je profiel Betalingen een geldige status heeft.

1. Selecteer een specifieke betalingsmethode die je wilt aanvragen.

Uw verzoek wordt verzonden naar het Adyen platform. Adyen is verantwoordelijk voor het toekennen van de gevraagde betaalmethoden.

1. Wacht op het antwoord op je verzoek.

Afhankelijk van de vereisten en gebruiksvoorwaarden zal Adyen u nieuwe betaalmethoden aanbieden of het verzoek weigeren.

1. Klik 'Gedaan'.

Opmerking: Als het aanvragen van je betaalmethode is mislukt, kun je het opnieuw proberen. Het aantal pogingen is niet beperkt.

Last updated