Snelle Start

Laten we eens kijken hoe we aan de slag kunnen met unTill Payments portal.

Om toegang te krijgen tot de unTill Payments portal, moet je een verzoek indienen.

1. Verzoek om toegang tot de unTill Payments functie. Wat u moet doen om een verzoek in te dienen, hangt af van of u unTill Air of unTill Prime gebruikt.

In unTill Air kunt u de vereiste aanvraag voor toegang tot unTill Payments indienen door de volgende stappen te volgen:

Navigeer naar 'Instellingen' > 'unTill Payments'.

Klik op 'Toegang aanvragen tot unTill Payments'.

Raadpleeg deze pagina voor meer informatie over hoe u dit kunt doen.

1. Open de relevante e-mail inbox.

2. Klik in de ontvangen e-mail op de link in de uitnodiging.

Note: Op de aanmeldingspagina hoeft u geen nieuw account aan te maken; gebruik in plaats daarvan uw unTill Air account. Zodra je wordt gevraagd om je login en wachtwoord in te voeren, gebruik dan dezelfde gegevens als je unTill Air account.

1. Navigeer in het portaal naar de sectie Betalingsprofiel.

2. Klik op 'Profielinstellingen bijwerken'.

U wordt doorgestuurd naar de Adyen pagina.

1. Geef de vereiste informatie op de Adyen pagina.

Je moet aangeven:

• Bedrijfsgegevens

• Beslissers

• Informatie over uitbetaling

En dan moet je de overeenkomsten ondertekenen.

Raadpleeg deze pagina voor meer informatie over het invullen van het Betalingsprofiel.

UnTill Air Back Office verbinden met de betalingsportal

1. Kopieer de unTill Payments Credentials uit de sectie Betalingsprofiel.

2. Navigeer naar Settings > unTill Payments in de Back Office.

3. Plak de credentials in de relevante velden.

Raadpleeg deze pagina voor meer informatie over het verbinden van het betalingsportaal met unTill Air.

1. Navigeer naar Betalingsmethoden.

2. Klik op 'Betaalmethode aanvragen'.

3. Selecteer de gewenste betaalmethoden en dien je verzoek in.

Raadpleeg deze pagina voor meer informatie over het indienen van betalingsverzoeken.

1. Neem contact op met je reseller via het aangegeven e-mailadres en telefoonnummer om terminals aan te vragen.

U kunt de contactpersonen van uw Reseller vinden op de pagina Hulp in de Back Office.

Voor meer informatie over de activering van de terminals, ga naar deze pagina.

Gefeliciteerd! Nu ben je klaar om volledig te werken met unTill Payments Portal.

Last updated